Opvang kinderen met beperking tijdens VrijZijn weekend

Profila Zorg biedt in de vakantieperiode en tijdens conferenties opvang voor kinderen met een beperking. Ook in het komende VrijZijn weekend van 2-3 maart krijgen deze kinderen een speciaal op hun niveau afgestemd programma op De Betteld in Zelhem.

Voor ouders is het een uitkomst dat zij de zorg voor hun kind even uit handen kunnen geven en tijd voor zichzelf of (bijvoorbeeld) andere kinderen uit het gezin hebben. In het weekend van 2-3 maart is deze opvang mogelijk tijdens het hoofdprogramma van VrijZijn. Meer informatie over het programma en de sprekers is te vinden op www.betteld.nl of www.bevrijdingspastoraat.nl.

Op De Betteld is niet alleen opvang mogelijk tijdens conferenties en vakanties, maar wordt ook dagbesteding aangeboden voor mensen uit de directe omgeving. Sectormanager Bert van Drogen coördineert deze taken. Op de vraag wat de meerwaarde is van evangelische zorg, ziet hij dat met name als er problemen zijn waar verzorgenden niet direct mee uit de voeten kunnen. “Dan zoeken zij het antwoord bij God! Hij heeft een doel voor ieder mens, met of zonder beperking. Daar willen we ons naar uitstrekken en mensen zien zoals Hij ze ziet.”

Aanmelding voor opvang of dagbesteding is mogelijk bij Bert van Drogen via betteld@profilazorg.nl of (030) 6374667.

Profila Zorg
17-01-2012
Jongeren
https://www.profilazorg.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies