Halve Marathon voor Red Een Kind

Op zaterdag 10 maart gingen bijna 1100 deelnemers van start bij de 32e Halve Marathon van Harderwijk. Een groot succes voor zowel de organisatie als voor Red een Kind, die voor iedere inschrijving €1,- ontvangt. Doordat Broekhuis het totaal opgehaalde bedrag verdubbelt kan Red een Kind op zo’n €2200,- rekenen.

Hiermee krijgen kansarme jongeren een opleiding tot monteur en bouwen ze aan een zelfstandige toekomst. Met een kleurrijke stand bij de Vischpoort van Harderwijk én een team voor de Bedrijvenloop, was Red een Kind zaterdag goed vertegenwoordigd.

Vier medewerkers van Red een Kind hebben bij de Bedrijvenloop van 5 kilometer de benen uit het lijf gelopen en een prachtige prestatie neergezet. Met een netto teamtijd van 1:17:30 eindigde het team op de tweede plaats.

Met twee heliumtanks, een grote zak ballonnen en een heleboel enthousiaste kinderen was de ballonnenwedstrijd van Red een Kind een geslaagde actie. Binnen no-time waren de tankjes leeg en de ballonnen opgelaten. En nu maar afwachten welke ballon het verst komt!

Red Een Kind
13-03-2012
Hulpverlening
https://www.redeenkind.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies