Bijzondere Mensen Tent tijdens Opwekking

Na het succes van vorig jaar komt ook in 2012 tijdens Opwekking weer een Bijzondere Mensen Tent met een programma voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Profila Zorg, de evangelische stichting voor ‘bijzondere mensen’, bereidt momenteel het programma voor. De pinksterconferentie van Opwekking is van 25 tot en met 28 mei in Biddinghuizen.

In deze tent gaat het er anders aan toe dan in alle andere tenten op het terrein van Opwekking. Deelnemers krijgen een speciaal programma met veel structuur en extra veel begeleiders en helpers. Dat staat garant voor plezier, rust en gezelligheid. In de bijeenkomsten gaan zij creatief aan de slag met het thema ‘God is groot’. Door samen te bidden, luisteren en zingen hopen zij ook veel te ontdekken over Gods grootheid en over hoe God met ‘bijzondere mensen’ in

contact wil komen. Het programma is speciaal bedoeld voor kinderen, tieners en volwassenen met een verstandelijke beperking. Profila Zorg biedt geen lichamelijke zorg.

Kinderen, tieners en volwassenen worden ingedeeld in verschillende niveaus en zullen in groepjes werken, begeleid door de christenprofessionals van Profila Zorg. Wilkin van de Kamp werkt opnieuw mee aan het programma, evenals Bert van den Top, Kindertheater ‘Simon en Zo’, Geke Fernhout en Poppentheater ‘Het Apenstaartje’. Deelnemers en vrijwilligers kunnen zich nog tot uiterlijk 12 mei a.s. opgeven of informatie opvragen door te mailen naar bijzonderemensentent@profilazorg.nl.

Profila Zorg biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en diverse bijkomende hulpvragen. Dat kan in een van onze locaties of bij de zorgvrager thuis in de vorm van ambulante begeleiding. Wij werken vanuit de evangelische identiteit.

Joke Tan
Profila Zorg
11-05-2012
Samenleving
https://www.profilazorg.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies