Jeugdleider van het jaar gekozen op EO-jongerendag

Uriël Denivelle is jeugdleider van het jaar! Samen met twee anderen, Jeremy Deug en Leon van den Dool stond hij dit jaar op het hoofdpodium. Drie jeugdleiders, opgegeven door tieners uit hun kerk en gekozen door Facebookfans van de EO-Jongerendag.

Uriël is 34, werkt als leerkracht Protestantse Evangelische Godsdienst, woont in de buurt van Leuven en gaat daar naar de International Church of Evangelicals. Naast zijn werk zet hij zich met veel energie in als jeugdwerker voor onder andere breeze.be en ‘Belgen naar EOJD’. Hij is opgegeven door Johannes. “Hij is iemand die echt in de bloemetjes gezet mag worden! Hij heeft er alles voor over de jongeren dichter bij God te brengen. Een echte vaderfiguur. Je kunt altijd bij hem terecht, hij helpt je graag, maakt tijd voor je…”



Uriël heeft 25 kaarten voor het Xnoizz FlevoFestival gewonnen. Ook mag hij twee trainingen bij Bijbelschool de Wittenberg volgen, zodat hij zich verder kan ontwikkelen. 

Op deze Jongerenwerkersopleiding word je als jeugdleider getraind in professioneel jeugdwerk. Je krijgt onder andere training in pastoraat, bijbelstudie, beleid maken en diaconaat. Lijkt deze training jou ook wel wat? Meer informatie over deze trainingen vind je op de website van Bijbelschool de Wittenberg.

Evangelische Omroep
13-06-2012
Jongeren
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies