Xnoizz Flevo Festival gaat bijna van start

Dit jaar wordt de 35e editie van het Xnoizz Flevo Festival georganiseerd van 16 t/m 19 augustus 2012 op het terrein in Bussloo, bij Apeldoorn. De kenners van het festival zullen vertrouwde elementen als muziek, sprekers, debatten, lezingen, workshops en sport terugvinden op Flevo. Toch is 2012 ook het jaar van verrassende vernieuwingen.

De Xnoizz-dj’s maken vanaf donderdag 16 augustus 24 uur per dag live radio vanuit hun speciale studio, midden op het festivalterrein. Veel artiesten en bands komen in deze studio langs om te kletsen, en natuurlijk live te spelen. De radio-uitzendingen zijn te volgen via Xnoizz.nl en op en rond het festivalterrein op 106.3 fm. Donderdagavond presenteert Miranda van Holland live vanaf het Xnoizz Flevo Festival van 22.00 tot 01.00 uur op 3FM.

Download de Xnoizz App. Vanaf nu kun je altijd en overal naar de muziek van je favoriete christelijke artiesten luisteren via de gratis Xnoizz radio-app. Overdag hoor je de muziek non-stop voorbijkomen met op het hele uur het laatste nieuws van NOS en vanaf 17.00 uur worden de programma’s gepresenteerd door de DJ’s van Xnoizz. Naast de radioplayer word je ook meteen op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en interessante acties. De app is nu gratis te downloaden via de Itunes-store en binnenkort ook verkrijgbaar voor Android.

Het Xnoizz Flevo Festival stelt ‘co-creation’ centraal. Co-creation betekent dat het festival pas af is, als jíj bent geweest. Vanaf donderdag kun je samen een theater, stand up comedian of muziekact instuderen, welke later in het weekend wordt opgevoerd. Of je gaat bijvoorbeeld meebouwen aan de laatste decorstukken voor het hoofdpodium of andere programmaplekken. De ‘Generator stage’ is een nieuw en open podium. Hierop kan iedereen zijn of haar creatieve en muzikale talent laten zien en horen. Neem mee dus die djembé en tamboerijn!

Vanuit je eigen tentje genieten van mainstage of het eerder genoemde Generator stage? Dat is mogelijk dit jaar! Door het verdwijnen van de grens tussen het camping- en festivalterrein worden Faith, Friends & Music nog meer met elkaar geïntegreerd.

Het festival biedt jongeren een breed programma aan met muziek, cabaret, kunst, sport, sprekers en workshops. Faith, friends, music vormen de hartslag van het festival met als doel jongeren de gelegenheid te bieden om de essentie van het christelijk geloof samen te ontdekken in een ongedwongen en feestelijke omgeving. Het Xnoizz Flevo Festival wordt georganiseerd door Youth for Christ in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de EO.

© Henk-Jan Oudenampsen
14-08-2012
Jongeren
https://www.flevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies