Nog 20 hardlopers gezocht

In het kader van het 125 jarig jubileum van het Leger des Heils worden we uitgedaagd om met hen mee te lopen in de 28e Dam tot Damloop. Er zijn nog 20 startbewijzen over. Dus wees er snel bij. En natuurlijk krijg je van het Leger een prachtig shirt om die dag te dragen. Er is al € 5000,- gedoneerd voor deze actie.

Durf jij het aan en sta jij op zondag 23 september aan de start om 10 Engelse Mijl (ongeveer 16 kilometer) af te leggen? Wil jij deze monstertocht van Amsterdam naar Zaandam op je naam zetten, samen met enkele absolute wereldtoppers?

Loop jij langs 250.000 dolenthousiaste toeschouwers? Doe dan mee met de Dam tot Damloop en loop bovendien warm voor mensen. Kosten zijn 25 euro en meer doneren mag altijd! Het geld gaat naar het buurtgericht werken van het Leger des Heils.

Het Leger des Heils is al 125 jaar actief in Nederland en al 125 jaar zetten we ons in voor mensen zonder helper. Ook in 2012 blijft dit nodig. We leven in een gecompliceerde samenleving. Veel mensen kunnen maar met moeite meekomen en kunnen zichzelf nauwelijks staande houden. Door verschillende oorzaken wordt de groep mensen die dringend hulp nodig hebben, steeds groter.

Door mee te doen met de Dam tot Dam Loop laat je zien dat je ook warm loopt voor mensen. Mensen die het minder getroffen hebben dan jij en voor wie iedere dag weer een strijd kan zijn, strijd om te overleven.

© Leger des Heil
16-09-2012
Samenleving
https://www.loopwarmvoormensen.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies