Dolfinarium verwelkomt 11 winnaars World Vision-dag

Zaterdag 6 oktober gaan 11 winnaars van de World Vision-dag in het Dolfinarium dromen bij dolfijnen. Terwijl het park voor andere gasten gesloten is mogen de 11 kinderen Dromen bij Dolfijnen. Ze logeren in het Dolfinarium met de dolfijnen en andere dieren om hen heen.

Op 25 augustus is World Vision te gast geweest in het Dolfinarium om aandacht te vragen voor de grote droogte in Tanzania. Samen met de bezoekers is er geld ingezameld voor waterputten in dat land. Het afgelopen jaar heerstte er grote droogte in Isanga, Tanzania. Om de kinderen in Tanzania te helpen bundelden het Dolfinarium en World Vision voor één dag hun krachten.

Lisanne: “Dit had ik niet verwacht. Dolfijnen zijn mijn lievelingsdieren. Dank jullie wel!” Wie er meedeed aan de waterspellen die op de dag van World Vision tevoorschijn waren gehaald, maakte kans op deze mooie prijs. Honderden kinderen deden enthousiast mee en tijdens de Dolfijnenshow werden de winnaars bekendgemaakt. Reactie van Lisanne; ‘Dit vind ik zo leuk! Ik had niet verwacht dat ik zou winnen. Dolfijnen zijn echt mijn lievelingsdieren. Dank jullie wel!’

Ook maakte de giftgevers voor de waterputten nog kans op een overnachting voor twee personen. Rik, Mette, Isah, Marlou, Quinten, Diederik, Arne, Laura, Marie, Jetske en Lisanne waren de gelukkigen. World Vision-directeur Ruud van Eijle opent de avond Van Eijle komt de kinderen persoonlijk bedanken voor hun inzet en is er om 17.00 uur bij om het startschot te geven voor het Dromen bij Dolfijnen-festijn. Het Dolfinarium heeft een waterput bij elkaar gespaard. Hier maken honderden mensen in Tanzania dankbaar gebruik van.

Alinda Koelewijn
World Vision
05-10-2012
Jongeren
https://www.worldvision.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies