Radio komt waar zendelingen niet kunnen komen

Trans World Radio organiseert dit najaar drie avonden in Drachten, Den Ham en Hardinxveld-Giessendam.  Andrew Sundar (TWR Zuidoost-Azië) komt vertellen over de nieuwe plannen voor Afghanistan en Pakistan.

Na jaren van gebed en onderhandeling heeft TWR een vergunning gekregen om vanaf een krachtig radiozendstation het Evangelie te gaan brengen aan de volken in Afghanistan, Pakistan en Noord-India. Vanwege de grote haat tegen christenen in dit gebied is de locatie van het zendstation geheim. 

Bernard Oosterhoff: “In de afgelopen jaren hebben we de achterban van TWR uitgenodigd op ons kantoor in Barneveld tijdens open dagen. Nu vinden we het leuk om de rollen eens om te draaien en onze achterban op te zoeken in hun eigen regio. We proberen met het hele team te komen, zodat iedereen de gelegenheid heeft om TWR Nederland beter te leren kennen.”

Het programma begint om 19.30 en zal om ongeveer 21.30 afgelopen zijn. De avonden worden afwisselend ingevuld met verhalen, Pakistaanse zang en muziek. Jongeren vanaf 12 jaar zijn van harte welkom. Speciaal voor hen is er het TWR dart spel. Ook de TWR winkel zal aanwezig zijn en iedereen wordt voorzien van koffie en thee.

Drachten: maandag 29 oktober in VBG Bethel, De Bolder 75.


Den Ham (Ov.): dinsdag 30 oktober in ‘Het Witte Kerkje’ Geerdijk 19B


Hardinxveld-Giessendam: 1 november in Hervormd Centrum, Talmastraat 9

Trans World Radio wil mensen wereldwijd bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Bij de verspreiding van het Evangelie maakt TWR naast radio steeds meer gebruik van andere media, zoals internet en MP3 spelers. Wereldwijd maakt TWR gebruik van twintig grote en duizenden lokale zenders en vinden uitzendingen plaats in meer dan 225 talen.

Mariette Oosterhoff
Trans World Radio
23-10-2012
Media
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies