Conferentie VCKN: Waarom christelijke kinderopvang?

De Vereniging Christelijke Kinderopvang Nederland nodigt u hierbij uit deel te nemen aan de conferentie 2012. Congrescentrum De Hoop, Dordrecht, woensdag 28 november van 16.00-20.15 uur. Met elkaar willen we bespreken waarom mensen kiezen voor christelijke kinderopvang? Wat is de drive van mensen die starten met christelijke kinderopvang? Wat is de meerwaarde van christelijke kinderopvang?

Hebben relevante partners, zoals christelijk primair onderwijs en christelijke sportverenigingen behoefte aan samenwerking met christelijke kinderopvang? Hoe wordt christelijke kinderopvang in de praktijk ingevuld? Kortom, vragen genoeg die we met u willen bespreken.

Hoofdspreker van de conferentie is de heer prof.dr. Erik Borgman, theoloog aan de Universiteit van Tilburg. Ook wordt aandacht besteed aan het pedagogisch beleidsplan op basis van identiteit. Verder zijn er interessante workshops, zoals christelijke kinderopvang in het dagprogramma, het maken van een christelijk pedagogisch beleidsplan en identiteit als onderwerp in oudercommissies.

Als u zich voor 10 november a.s. aanmeldt voor deelname, dan betaalt u voor deze conferentie slechts € 35,- (inclusief maaltijd).

Na 10 november betaalt u € 50,- voor deelname aan de conferentie. Leden van de VCKN betalen het gereduceerde tarief van € 35,-. Bent u nog geen lid van de VCKN en u sluit zich voor 10 november aan, dan betaalt u eveneens € 35,- en hoeft u voor het resterende deel van het jaar geen contributie te betalen. Uw contributie zal dan op 1 januari 2013 ingaan.

Wilt u deze inspirerende conferentie niet missen? Meldt u dan vandaag nog aan! Ontmoet andere bestuurders en professionals in christelijke kinderopvang en primair onderwijs.

U kunt zich voor de conferentie aanmelden via vckn@zpg.nl

VCKN
© Henk-Jan Oudenampsen
26-10-2012
Jongeren
https://www.vckn.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies