Havenzending in Rotterdam en Antwerpen

Ruud Kuijer heeft een bewogen hart voor de buitenlanders in Nederland, maar bovenal voor mensen die de Here Jezus nog niet kennen. Hij heeft altijd foldertjes bij zich in de auto en op zak om uit te delen aan mensen die hij tegenkomt, bijvoorbeeld als hij benzine tankt of in een supermarkt.

Ruud heeft onlangs 500 God of Wonders, een documentaire in 26 talen over Gods Schepping in de stijl van Planet Earth, bij EAS (Evangelisatielectuur Anderstaligen Service,) gekocht om te kunnen uitgeven. Hij heeft 160 DVD’s aan Felix Hendrichs gegeven, die bij de Havenzending in Rotterdam werkt. Felix heeft ze binnen een maand allemaal weggegeven aan moslims, boeddhisten en andere belangstellenden. Die waren erg heel erg blij mee. Felix heeft in afgelopen 5 jaar zeelieden uit ruim 160 landen ontmoet; de meesten komen uit de Filippijnen, China en India. Zo wordt Gods Woord op schrift en in beeld verspreid aan buitenlanders die in Nederland komen.

U kunt de DVD God of Wonders bij de EAS bestellen voor €2,50. Zij verkopen ook de Jezus-film op DVD in 32 talen. Deze film spreekt ongelovigen altijd erg aan. Door het leven van Jezus leren ze God kennen.

Harriet Yanez
© Henk-Jan Oudenampsen
30-10-2012
Evangelisatie
https://www.eas-lectuur.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies