Zing mee met het grootste online kerstkoor

De EO en NPO bieden de mogelijkheid om mee te doen aan het tv-programma Kerstfeest op de Dam door middel van het grootste online kerstkoor van Nederland. Tot en met zondag 9 december kan iedereen in Nederland namelijk via grootstekerstkoor.nl het refrein inzingen van het slotlied ‘Let Them Know It’s Christmas’.

Zowel tijdens het evenement als tijdens de tv-uitzending worden de inzendingen op een groot scherm weergegeven en zingen de inzenders als online koor ‘live’ mee met Frans Duijts, Do, Berget Lewis en LA The Voices.

Kerstfeest op de Dam is een uniek en gezellig evenement dat voor het tweede achtereenvolgende jaar plaatsvindt in Amsterdam. Op een eigentijdse manier komt het kerstverhaal door muziek en vertelling tot leven. Daarbij staat omzien naar de samenleving centraal. De BN’ers bezoeken ieder een project van het Leger des Heils. Hieruit volgen bijzondere en indrukwekkende ontmoetingen die in het evenement zijn verweven.

Met de keuze van het nummer ‘Let Them Know It’s Christmas’ wil de EO een verbinding maken met degenen die het minder hebben in onze samenleving. Iets waar de samenwerkende organisatie het Leger des Heils daadwerkelijk handen en voeten aan geeft. De EO en NPO roepen iedereen op om mee te doen met dit initiatief en hun stem te laten horen.

Kerstfeest op de Dam is vrijdagavond 21 december om 21.30 uur bij de EO te zien op Nederland 1. Bert van Leeuwen presenteert het 75 minuten durende kerstprogramma. Een week eerder, op vrijdagavond 14 december, wordt de tv-uitzending vanaf 19.30 uur opgenomen op de Dam in Amsterdam. De toegang tot dit bijzondere kerstconcert is gratis. Verdere informatie over Kerstfeest op de Dam is te vinden op www.eo.nl/kerst.

© Henk-Jan Oudenampsen
25-11-2012
Kerk
https://www.grootstekerstkoor.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies