Trainingsdagen: God en studiekeuze

In de voorjaars-, mei- en zomervakantie organiseert Paulien Vervoorn de trainingsdagen ‘God en mijn studiekeuze’. De doelgroep bestaat uit leerlingen die in de eindexamenklas zitten van HAVO of VWO of daar na de zomervakantie naartoe gaan.

Paulien Vervoorn coacht, traint, (s)preekt en is auteur van het boek ‘Hartelijk getalenteerd’ dat in augustus bij Uitgeverij Medema verscheen. In haar contact met jongeren merkte ze dat veel van hen vragen hebben over wie ze zijn, wat ze kunnen en welke (studie)keuze daarbij past. Zeker in een tijd waarin er veel onzeker is over de eventuele invoering van het leenstelsel lijkt de druk toe te nemen om in één keer de goede keuze te maken.

Paulien Vervoorn wil jongeren graag beter voorbereiden op de studiekeuze die tijdens het examenjaar gemaakt moet worden. Ook vragen als ‘Wat heeft God met mijn studiekeuze te maken?’ en ‘Hoe leidt God mij?’ komen naar voren. Na afloop kunnen zij hierover verder lezen in het boek ‘Hartelijk getalenteerd’ dat uitgangspunt is voor de trainingsdagen. Tijdens de dagen is vooral tijd ingeruimd voor diverse opdrachten.

© Henk-jan Oudenampsen
03-01-2013
Onderwijs
https://www.paulienvervoorn.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies