Trainingsdag voor vrouwen met Paulien Vervoorn

Op 10 mei 2013 organiseren Paulien Vervoorn en That’s Life Academyin de LEVkerk in Nieuwegein een inspirerende trainingsdag ‘Hartelijk getalenteerd’, speciaal voor vrouwen! Tijdens de trainingsdag gaat de groep vrouwen aan de hand van het boek ‘Hartelijk getalenteerd’ praktisch aan de slag.

Vraag je je weleens af: hoe je in elkaar zit en wat je daarmee kunt in je studie, je gezin, je loopbaan en/of

gemeente? Hoe je al je verschillende activiteiten met elkaar kunt combineren? Hoe je actief kunt zijn in Gods koninkrijk op een manier die bij je past? Wat je talent is en wat Jezus eigenlijk bedoelde met talent?

Tijdens de trainingsdag gaan we met een groep vrouwen aan de hand van het boek ‘Hartelijk getalenteerd’ praktisch aan de slag met deze vragen.

Paulien Vervoorn coacht, traint en (s)preekt en schreef vanuit haar onderwijservaring, theologische achtergrond en coachingspraktijk het boek ‘Hartelijk getalenteerd’. Het boek bestaat uit Bijbelstudie, metaforen, lees- en bidopdrachten en ook allerlei creatieve opdrachten. Tijdens de Trainingsdag zul je veel van deze diversiteit terug zien. Als voorbereiding op de dag krijgt de deelneemster per mail alvast een paar opdrachten opgestuurd. Geef jezelf deze training cadeau, zodat je (meer) mag vieren wie je bent en wat je kunt!

© Henk-Jan Oudenampsen
08-02-2013
Samenleving
https://www.lafjoetoe.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies