Logos Hope bezocht 40 landen in 4 jaar

De Logos Hope heeft in Cambodja haar vierjarig bestaan gevierd. In de afgelopen vier jaar bezocht het schip meer dan 40 landen in Europa, het Caribisch gebied, West Afrika, landen aan de Mediterrane zee, Noord Afrika en Azië. Meer dan 2.8 miljoen bezoekers kwamen aan boord van het grote boekenschip.

In Cambodja heeft de bemanning niet stilgezeten. Naast het uitdelen van 10.000 jurken – in samenwerking met de stichting: ‘Dress a girl around the world’ – zijn er ook waterpompen uitgedeeld, mee geholpen in tandarts- en oogklinieken en zijn er kleine bibliotheekjes opgezet in het land. Ook vanuit Nederland is bijgedragen aan de projecten vanuit de Logos Hope in Cambodja.

Inmiddels is het schip verder gevaren naar Bangkok, Thailand. Vanuit hier zal het schip op 13 maart terugvaren naar Hongkong.

Een kleine groep Nederlanders heeft het schip in Cambodja opgezocht en ook wat projecten in Cambodja bezocht. Ook benieuwd wat OM in verre landen doet? Er staan dit najaar nog twee visiereizen op het programma: China (in augustus) en Ecuador (in september).

Operatie Mobilisatie
05-03-2013
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies