Toerustingsdag over werk onder moslims

De wereld telt 1,6 miljard moslims. De meerderheid van hen heeft nog nooit een discipel van Jezus Christus ontmoet. Toch zijn er maar weinig christenen die bereid zijn contact te leggen met moslims. Ze associëren de islam met terrorisme, geweld en onverdraagzaamheid.

Onder de titel ‘Loving & Serving Muslims’ organiseren een aantal zendingsorganisaties op zaterdag 20 april een toerustingsdag voor mensen die Gods liefde bekend willen maken aan moslims. En voor mensen die willen leren om hun vooroordelen opzij te zetten.

Hoofdsprekers zijn Youssef en Hie Tee Ourahmane uit Algerije. Zij zijn de oprichters en leiders van ‘House of Hope’, een bediening die is ontstaan uit de samenwerking tussen Operatie Mobilisatie en de Algerijnse Protestantse kerk. Al meer dan vijftien jaar moedigen Youssef Ourahmane en zijn vrouw christenen aan om vrijmoedig uit te komen voor hun geloof in een moslimomgeving. Niet alleen in Algerije, maar ook elders in de wereld.

Gedurende de dag zijn er twee workshoprondes en er is ruime gelegenheid voor ontmoeting en uitwisseling.

Aanmelden via: info.nl@om.org. De toegang is gratis en in lunch wordt voorzien. Er wordt wel een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Datum: zaterdag 20 april 2013

Tijd: inloop vanaf 9.30 uur, aanvang programma om 10.00 uur

Locatie: Op goed bereikbare locatie in Amsterdam (Adres krijg je na aanmelding)

Samuël Bekx
© Henk-Jan Oudenampsen
23-03-2013
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies