Arie de Rover spreekt op Dag van Hoop

Tijdens de Dag van Hoop op 29 juni spreekt Arie de Rover, coach, spreker en schrijver van het boek ‘Leven na de genadeklap’, over het thema van deze dag: ‘Heel de wereld moet weten’. Naast de lezing van De Rover biedt deze dag een afwisselend programma met onder andere informatie over het zorgaanbod van De Hoop, seminars, een kinderprogramma en een braderie.

Arie de Rover verzorgt de lezing tijdens het hoofdprogramma op de jaarlijkse open dag van Stichting De Hoop. “Door Gods genade komen mensen tot verandering en bloei. Dit is ook zichtbaar in het werk van De Hoop,” aldus De Rover.


Behalve sprekers biedt de Dag van Hoop dit jaar voor het eerst een zogenaamde ‘kofferbakverkoop’. Direct vanuit de kofferbak van de auto kunnen particulieren die een plaats hebben gereserveerd tweedehands spullen verkopen. De opbrengst van de verkoop gaat naar de inloophuizen van De Hoop.

Voor de kinderen is er een apart kinderprogramma met onder andere een poppentheater, luchtkussens en een kinderboerderij. 
Verder kunnen bezoekers deelnemen aan seminars en doorlopende presentaties over onderwerpen als verslaving, ADHD, rouwverwerking en pesten. Tijdens de Dag van Hoop laten cliënten zien hoe zij wonen en vertellen over hun leven bij De Hoop.

’s Avonds wordt een samenzangavond gehouden onder leiding van het bekende christelijke duo Marcel en Lydia Zimmer. Martin Koornstra, jarenlang actief als kinder- en jongerenwerker en bekend christelijke spreker, zal tijdens de samenzangavond een korte boodschap brengen.


De Hoop is een evangelische hulpverleningsinstelling voor psychiatrische problemen en verslavingsproblemen bij volwassenen, jeugdigen en kinderen. Daarnaast biedt De Hoop ouder-/partnerwerk, maatschappelijke opvang en pastorale counseling.

Frans Koopmans

17-04-2013
Hulpverlening
https://www.dehoop.org/dagvanhoop

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies