Dorcas Winkel Andijk zaterdag 4 mei geopend

ANDIJK – Zaterdag 4 mei opent de Dorcas Winkel in Andijk weer haar deuren voor het publiek. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn de klanten van harte welkom in de winkel aan de Bedrijvenweg 3 in Andijk.

Ook worden één keer per twee weken goederen bij particulieren thuis opgehaald als zij niet in staat zijn deze zelf naar de winkel in Andijk te brengen. Hiervoor kunt u contact opnemen Greet Mizrahi via het algemene telefoonnummer van Dorcas.

De Dorcas Winkel Andijk verkoopt onder meer meubilair, speelgoed, glaswerk, boeken, lp’s, boxen, lampen en nog veel meer gebruikte goederen van prima kwaliteit. Daarnaast zijn in de winkel ook nieuwe, handgemaakte cadeaus te vinden.

De winkel is, behalve de eerste zaterdag van de maand, geopend op maandag van 13.30 tot 16.00 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 18.30 tot 20.00 uur. De actuele openingstijden van de winkel zijn ook te vinden op www.dorcaswinkels.nl.

Dorcas is een internationale hulporganisatie die in zeventien landen in Oost-Europa en Afrika ruim 180 projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas helpt, geïnspireerd door Mattheüs 25, de allerarmsten in de wereld, ongeacht ras, religie, geslacht of politieke overtuiging. In Nederland zijn tienduizenden vrijwilligers, ondernemers en giftengevers bij Dorcas betrokken.

Mikal Folkertsma

23-04-2013
Samenleving
https://www.dorcaswinkels.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies