Op de laatste dag in Subic Bay

Op de laatste dag dat het schip de Logos Hope van Operatie Mobilisatie in Subic Bay lag, ontmoetten bemanningsleden Katriina Yli-Hietanen (Finland) en Yoshi Shoji (Japan) twee lokale mensen in een nabijgelegen park, Kenneth en Michelle.

Ze raken met elkaar in gesprek en Yoshi deelde zijn getuigenis over het vinden van Hoop bij God. “Ik kon zien dat de Heilige Geest hun hart raakte” zei Katriina. Yoshi nodigde Kenneth en Michelle uit om Christus te ontvangen en zij baden om hun leven aan God te geven. De bemanningsleden nodigde hen uit aan boord van het schip om te eten en voor een rondleiding. Geraakt door de gastvrijheid van buitenlanders, vroeg Michelle aan Katriina en Yoshi om haar familie te bezoeken.

Toen het team eindelijk klaar was om te vertrekken raakte ze verstrikt in zware regenval en slechte verkeersomstandigheden. “We waren al gefrustreerd omdat we dachten dat we geen tijd zouden hebben om haar huis te bezoeken,” zei Katriina. Maar al snel kwamen ze bij Michelle’s huis aan. De groep zong een paar liedjes voor de familie en Annika Graf (Duitsland) deelde over Christus met Michelle’s ouders en broers en zussen. Ze nodigde hen ook uit om Christus te ontvangen en ze gingen samen bidden. “Het was geweldig,” zegt Katriina. “De vader zei: ‘Bedankt voor het in ons huis brengen van Christus.’ Gods timing is altijd goed. We hadden bijna de haven verlaten, maar God regelde dit nog even!”

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
04-08-2013
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies