Jouw idee tegen eenzaamheid is welkom

We facebooken, twitteren, whappen als nooit tevoren, maar praten we ook echt met elkaar? Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders eenzaam is. Maar daar kun jij iets aan doen! Bedenk een idee waarmee we eenzaamheid kunnen bestrijden. En wie weet ben jij de winnaar van de Nationale Eenzaamheid Prijs.

Het Leger des Heils is kernlid van Coalitie Erbij, het samenwerkingsverband dat eenzaamheid in Nederland actief aanpakt. We ondersteunen daarmee het initiatief voor de Nationale Eenzaamheid Prijs. We roepen je op om een creatief, origineel, uitvoerbaar idee te bedenken en op te sturen. Dit kan nog tot 18 augustus. Uit alle inzendingen worden door een vakjury 3 ideeën gekozen waar het publiek vervolgens een winnaar uit kiest. De winnaar wordt tijdens het Nationaal Eenzaamheid Congres op 26 september bekendgemaakt. Meer informatie vind je via de website van Coalitie Erbij.

Het Leger des Heils is kernlid van Coalitie Erbij, het samenwerkingsverband in Nederland dat zich inzet om eenzaamheid te bestrijden en te voorkomen. Coalitie Erbij organiseert jaarlijks de Week tegen Eenzaamheid, dit jaar van 26 september t/m 5 oktober.

Leger des Heils
© Henk-Jan Oudenampsen
16-08-2013
Samenleving
https://www.samentegeneenzaamheid.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies