Congres fondsenwerving met Vera Peerdeman

Op 18 september is er een bijeenkomst van het EA-netwerk fondsenwerving. Fondsenwervers, communicatie-/PR-medewerkers en directeuren van (christelijke) non-profitorganisaties zijn van harte welkom om zich te laten inspireren door Vera Peerdeman rond het thema ‘Haal meer rendement uit de relatie met je giftgevers’.

Hoe kun je als organisaties een duurzame relatie aangaan met de donateurs, vrijwilligers en andere betrokkenen bij jouw organisatie? Als we als fondsenwervende organisatie communiceren met onze achterban, ligt het gevaar op de loer dat we dat vooral doen vanuit een ‘monoloog’. Om te bouwen aan duurzame relaties is het van belang om de dialoog met hen aan te gaan. Is het ook jouw wens om samen met je donateurs te bouwen aan de droom en de missie van jouw organisatie? Laat je dan inspireren om van je donateurs vrienden te maken.

Je maakt een eerste analyse van jouw eigen organisatie en krijgt praktische handvatten om de eerste stappen te zetten op weg naar een duurzame ‘vriendschap’ met de relaties die hart hebben voor jouw organisatie.

Vera Peerdeman is al meer dan tien jaar expert in relatiegerichte fondsenwerving. Zij begeleidt goede doelen, universteiten, zorg- en cultuurinstellingen bij het behalen van hun fondsenwervende doelstellingen.

Vera is oprichter van fondsenwervingbureau Nassau in Amsterdam en schrijfster van het boek ‘Handboek Friendraising’. Ze spreekt op (inter)nationale congressen en traint fondsenwervers.

Tijd: 14.00- ca 16.30; inloop 13.30 uur

Kosten: EA-EZA deelnemers: € 15,- ( € 25,- voor overige organisaties/ belangstellenden)

Friendraising
21-08-2013
Samenleving
https://www.friendraising.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies