MissionsFest Making Waves van Jeugd met een Opdracht

Voor zaterdag, 26 oktober, nodigt Jeugd met een Opdracht (JmeO) mensen vanuit het hele land uit voor een evenement in Ede, in Evangelisch Centrum De Schuilplaats. Het 40-jarig jubileum van JmeO in Nederland is directe aanleiding voor dit MissionsFest.

Diverse elementen van deze dag zullen refereren aan dit jubileum en een feestelijk karakter hebben. Het MissionsFest is tevens bedoeld om bezoekers te inspireren en te mobiliseren voor zending (in brede zin) in Nederland en daarbuiten. JmeO vrienden, voormalige medewerkers en studenten, anderen die interesse in het zendingswerk van JmeO kunnen elkaar hier ontmoeten.

Vanaf 14:00 uur gaan de deuren open voor bezoekers. ’s Middags en ’s avonds zijn er plenaire bijeenkomsten met een gevarieerd programma. Het middagprogramma zal vooral in het teken staan van het 40-jarig JmeO jubileum. Het programma ’s avonds, wordt specifiek op jongeren afgestemd.

Naast JmeO leiders uit Nederland zullen o.a. Pieter McKarthy, een succesvolle muzikant/worshipleider uit Zuid-Afrika en Al Akimoff, JmeO pionier/leider in voormalig Oost-Europa en Rusland hieraan bijdragen. Verder zijn er een Mission Info Market, Story Corner, Live Music, Passion Groups / workshops, officiële boekpresentatie etc.

Voor de kinderen is ’s middags een kindertheaterprogramma. Onder de naam ‘Simon en Zo’ zullen Harrie en Fredie Nijhof hun show ‘Supergraan’ (het zaad en de zaaier) presenteren.

Entree is gratis en registratie vooraf is niet noodzakelijk.

In april jl. heeft JmeO in het kader van dit jubileum reeds twee leidersdagen georganiseerd waarbij o.a. Floyd en Sally McClung betrokken waren.

Het wereldwijde werk van Youth With A Mission, met locaties/teams in ruim 175 landen, is reeds 53 jaar geleden gestart. In Nederland is JmeO 40 jaar geleden (1973) opgericht en met als eerste grote activiteit een evangelisatieactie in Amsterdam. Momenteel zijn zo’n 200 fulltime medewerkers bij JmeO Nederland.

Meer informatie is vindbaar op de website www.jmeo.nl onder de button ‘MissionsFest’.

Dick Brouwer

06-09-2013
Jongeren
https://www.jmeo.nl/mission-fest/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies