Struggle4Bibles-Walk zoekt deelnemers

Bible League organiseert op zaterdag 28 september voor de derde keer het sponsorevenement Struggle4Bibles-Walk. Dit sportieve evenement vindt plaats in Amersfoort. Deelnemers, zowel jong als oud, laten zich voor hun inspanning sponsoren door familie en vrienden. De opbrengst van Struggle4Bibles gaat naar projecten in Zambia en Siberië.

Deelnemers aan de Struggle4Bibles|Walk gaan een grote uitdaging aan. Ze kiezen uit een 
M-, L- of XL-parcours en lopen een tocht van 15 of 25 kilometer. De backpack op hun rug kent een gewicht tussen de 6 en 18 kg. Onderweg komen ze tal van hindernissen tegen. De moeilijkheidsgraad van de XL is het grootst.

Bible League dient wereldwijd de lokale kerk met Bijbels, trainingen en studiematerialen. Evangelisten die er in die landen op uit trekken om Gods Woord aan anderen te brengen, hebben het vaak zwaar. Ze zijn niet welkom, worden vervolgd, reizen veel of leven in armoede. De inspanning van de deelnemers aan de Walk staat symbool voor de hindernissen die evangelisten moeten overwinnen. De kilo’s in de backpack staan voor Bijbels die op het zendingsveld worden vervoerd. Wie durft deze struggle aan?

Struggle4Bibles|Walk vindt plaats in het prachtige bosrijke gebied tussen Amersfoort en Soest. Vorig jaar deden 85 deelnemers mee, in de leeftijd van 12 tot 70 jaar. Voor de editie van 2013 is er nog plek voor extra deelnemers. Aanmelden kan via de website www.struggle4bibles.nl. Iedere deelnemer maakt zijn eigen pagina aan en vult zijn eigen streefbedrag in. Er is geen minimum vereist, maar het streefbedrag is € 500,- per deelnemer.

Sponsors kunnen naar de persoonlijke pagina gaan om hun donatie over te maken.

Anton de Vreugd
Schermafdruk trailer
12-09-2013
Jongeren
https://www.bibleleague.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies