VPE organiseert leidersconferentie

De Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) organiseren op 27 en 28 september een leidersconferentie die gericht is op het toerusten, inspireren en bemoedigen van leiders van gemeenten, christelijke organisaties en zendelingen. Het thema van dit jaar is ‘De voortdurende leiderschapsrevolutie’. De conferentie vindt plaats op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

De VPE wil tijdens de conferentie ingaan op visionair leiderschap en de apostolische potentie van en in de gemeente. Twee Assemblies of God leiders, Paul Weaver (voormalige voorzitter van de AoG in het Verenigd Koninkrijk) en Aaron Cole (voorganger van een AoG gemeente in Wisconsin, in de Verenigde Staten) zijn hiervoor uitgenodigd.

Verder zijn er dit weekend workshops over ‘Leiderschapsstijlen’ en over ‘De 3D-kerk’ gegeven door respectievelijk Peter Sleebos en Aaron Cole. Op vrijdag kunnen deelnemers speeddaten met VPE-leiders. Youth Alive, de jongerentak van de VPE, organiseert op zaterdag een speciaal parallelprogramma voor jeugdleiders.

Zowel daggasten als weekendgasten zijn deze dagen van harte welkom. Meer informatie over de leidersconferentie kan worden gevonden op www.vpeleidersconferentie.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven.

Erika Haisma
© Henk-Jan Oudenampsen
20-09-2013
Onderwijs
https://www.vpeleidersconferentie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies