Evangelisatieblad voor Kerst 2013

OMMEN – Het Kerstnummer 2013 van het evangelisatiemagazine Leven.nu is klaar en kan vanaf nu worden besteld. Deze editie staat helemaal in het teken van ‘een nieuwe koning’ vanwege de inhuldiging dit jaar van koning Willem-Alexander. In Leven.nu gaat de aandacht natuurlijk vooral uit naar een andere koning: Jezus Christus, de Vredevorst.

Leven.nu is een uitnodigend en kleurrijk magazine over het christelijk geloof, bedoeld voor een niet-christelijk lezerspubliek. Het Kerstnummer bevat een artikel over het koningschap van Jezus Christus, de vredevorst die 2000 jaar geleden werd geboren en voor altijd zal regeren. Verder een indrukwekkend getuigenis van Benjamin, zes jaar geleden nog zwaar aan de drugs maar dankzij ingrijpen van God nu een ander mens en zelfs directeur van een zendingsorganisatie. En er is aandacht voor het 45-jarige jubileum van zangers Elly & Rikkert , hun muzikale start in de hippiewereld en hun zoektocht naar God. Met daarnaast de vaste rubrieken zoals een knutselpagina voor kinderen en de column. Het hele magazine is te bekijken op de website www.leven.nu.

Uitdelen of verspreiden

Het magazine is geschikt om huis-aan-huis te verspreiden, uit te delen aan vrienden of bij evangelisatieacties, of weg te geven na afloop van een kerkdienst of bijeenkomst. Via de gelijknamige website kunnen lezers reageren of meer informatie vinden. Naast het magazine zijn er ook boekenleggers en wenskaarten verkrijgbaar rond hetzelfde thema en er is een speciaal Leven.nu Johannes-evangelie en een luister-cd van datzelfde evangelie.

Bestellen

Meer informatie en bestellen via www.leven.nu. Bestellen graag vóór 29 november. Prijzen: vanaf 10 ex. € 0,28 per stuk; vanaf 100 ex. € 0,25 per stuk; vanaf 200 ex. € 0,22 per stuk; vanaf 500 ex. € 0,20 per stuk; vanaf 1000 ex. € 0,19 per stuk; vanaf 5000 ex. € 0,18 per stuk. Verzendkosten per bestelling: € 2,95.

Leven.nu heeft zijn wortels in Uitgeverij Medema en stichting Agapè, maar wordt tegenwoordig uitgegeven en geproduceerd door Henk-Jan en Elza Oudenampsen, daarin bijgestaan door een team van enthousiaste medewerkers. Het blad verschijnt ieder half jaar, rond Kerst en Pasen, en wordt besteld en verspreid door allerlei verschillende kerken, groepen en particuliere christenen. Naast de Kerst- en Paasnummers is er ook een algemene editie van Leven.nu beschikbaar, dat op alle tijden van het jaar gebruikt kan worden.

Redactie christelijknieuws

28-09-2013
Evangelisatie
https://www.leven.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies