Paulien Vervoorn: wandelworkshops in Groene Hart

Paulien Vervoorn organiseert de komende tijd wandelworkshops in het Groene Hart. Iedereen die van wandelen en van verdieping houdt, is welkom. Tijdens de wandelingen staan reflectie en uitwisseling garant voor nieuwe motivatie en inspiratie op het gebied van kerk-zijn, gerechtigheid, zending of gebed.

Afgelopen juli begon Paulien met een eerste wandeling naar aanleiding van haar debuut Hartelijk getalenteerd. Vanwege de grote belangstelling heeft ze besloten een hele serie wandelworkshops op te zetten in samenwerking met verschillende organisaties. Ze wil haar deelnemers graag motiveren en inspireren door een combinatie van stiltemomenten, individuele opdrachten en groepsopdrachten. Iedereen die van wandelen en van verdieping houdt is welkom. Ook mensen die met groepen werken zijn van harte welkom om inspiratie op te doen.

Iedere wandelworkshop vindt plaats in het Groene Hart: de ene keer voert de tocht langs water, schapen en dwars door de weilanden en een andere keer worden bijvoorbeeld de Reeuwijkse plassen bezocht.

De volgende wandelingen staan voorlopig op de agenda: donderdagavond 21 november ‘Recht uit het hart’ (i.s.m. Jan Wolsheimer en TEAR), zaterdag 4 januari ‘Hart voor zending’ (i.s.m. InToMission) en zaterdag 25 januari ‘Hart voor gebed’ (n.a.v. de Week van Gebed).

Paulien spreekt in allerlei kerken en op diverse podia naar aanleiding van haar boek. Regelmatig komen er luisteraars naar haar toe die op zoek zijn naar handvatten om de boodschap van hun hoofd naar hun hart te laten zakken. Vanuit haar coachings- en trainingservaring heeft ze vele (creatieve) opdrachten en vragen in het boek opgenomen die hierin richting geven en ook uitgangspunt zijn tijdens de wandelworkshops.

redactie christelijknieuws

23-10-2013
Samenleving
https://www.paulienvervoorn.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies