Nieuw jongerenfestival: RadiCall SermonJam

Jongerenfestivals zijn doorgaans gericht op vermaak, het krijgen van een goed gevoel, een korte tijd van zorgeloosheid. RadiCall is anders. RadiCall is een tegenbeweging. RadiCall is voor christenen vanaf 18 jaar die de fakecultuur van de doorsnee festivals zat zijn en een honger hebben naar echtheid, naar diepgang, naar radicaliteit.

RadiCall SermonJam Festival is het eerste Sermon Jam Festival ter wereld. RadiCall biedt als Sermon jam Festival een eigentijds tegengeluid met een radicale oproep. Er is geen flitsende liveband, geen spectaculair podium, er is geen entertainment en er zijn geen comfortabele stoelen. Het programma is ongedwongen en deels geïmproviseerd. Er zijn getuigenissen, muziekclips van bekende artiesten, spontane live-aanbidding, mini-preekjes en Sermon Jams. Het is voor het eerst dat een dergelijk avondvullend festival geprogrammeerd wordt.

RadiCall is een oproep tot bekering, gehoorzaamheid en overgave aan Jezus Christus. Iedereen mag zijn muziekinstrument meenemen en off-stage meespelen of een lied opgeven, maar je mag ook gewoon komen om te luisteren. Je komt gegarandeerd veranderd terug van RadiCall.

Sermon Jams zijn korte maar krachtige filmpjes van 4 tot 10 minuten met een preekje of onderdelen van een preek van veelal bekende sprekers en een muziekbegeleiding. Via deze Sermon Jam-filmpjes staan er bekende prekers op het programma zoals David Wilkerson, Keith Green en John Piper. Een voorbeeld van een Sermon Jam:

Welkom: Zaterdag 30 november 16:00-22:00 uur. Gebouw Uitzicht, Archipelweg 222 Leeuwarden.

Vanya Algra
© Henk-Jan Oudenampsen
02-11-2013
Jongeren
https://www.totdathijkomt.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies