Conferentie rondom het thema God en popcultuur

In het weekend van 29 en 30 november organiseert re:connect haar eerste re:connectconference in de mooie Stadsschouwburg van Haarlem. Sy Rogers zal tijdens de conferentie spreken rondom het thema God en popcultuur. De muzikale invulling is in handen van Gilbert Thera en Sharon Kips.

De conferentie start op vrijdagavond met muziek. Samenzang is een belangrijk onderdeel van de re:connectdiensten. Gilbert en Sharon zullen met de band “rocken” en “swingen”. Sy Rogers zal vrijdagavond praten rondom het thema. We sluiten de avond af met een “Surrender”-moment met als speciale muzikale gast Rebecca Steenbergen.

Zaterdag overdag staat in het teken van seminars waar er tijd en ruimte is voor verdieping rondom dit thema. Er zal gesproken worden over popcultuur en seksualiteit en wat de Bijbel daarover zegt.

Zaterdagavond staat in het teken van veel muziek en een “Vraag & Antwoord” sessie met Sy. Dus alles wat je zou willen vragen op het gebied van popcultuur (en seksualiteit) in het licht van de Bijbel, kan je die avond (anoniem) vragen door jouw vraag op vrijdagavond en/of zaterdagoverdag in te leveren. En deze avond zullen we ook weer afsluiten met een “Surrender”-moment met als speciale muzikale gast William Wixley.

Gilbert: “De conferentie was in eerste instantie bedoeld om kennis rondom dit thema beschikbaar te stellen voor ouders uit onze gemeente, maar aangezien we geloven dat dit een thema is waar we ook andere kerken mee kunnen helpen hebben we besloten om de conferentie groter op te zetten, zodat er genoeg plek is voor een ieder die zou willen komen.” Alhoewel de avonddiensten gratis zijn is registratie vooraf gewenst. Voor de seminar (zaterdagoverdag) wordt een registratie fee gevraagd.

re:connect is een kerk in Haarlem die sinds 3 februari j.l. wekelijks op de zondag samenkomt in de Haarlemse Philharmonie. De droom en missie van re:connect is om mensen te verbinden met God en elkaar.

© Henk-Jan Oudenampsen
26-11-2013
Jongeren
https://www.reconnectconference.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies