Evenement voor dertigers: Groot Nieuws Lentefestival

Groot Nieuws Radio organiseert van vrijdag 16 tot en met zondag 18 mei het eerste Groot Nieuws Lentefestival. De locatie voor dit kleinschalige festival voor dertigers die er even tussenuit willen is vakantiepark De Betteld in de Achterhoek. Groot Nieuws radio wil christenen een ontspannen weekend aanbieden, waarin het draait om genieten en beleven, ontspanning en verdieping.

Naast het Lentefestival in mei organiseert Groot Nieuws Radio een Winterfestival in november. Daarmee krijgen christelijke dertigers die de dagelijkse drukte en hun volle agenda even willen vergeten hun eigen event. Groot Nieuws Radio richt zich op christenen die alleen of samen, als stel of als groep een gezellige en inspirerende ervaring zoeken. Het festival is een samenwerkings-verband tussen de Stichting 25+, Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld en Groot Nieuws Radio.

De komende weken maakt Groot Nieuws Radio stap voor stap het programma, de sprekers en de artiesten van het Lentefestival bekend. Dat gebeurt via de website: grootnieuwsradio.nl/lentefestival en sociale media, zoals Facebook en Twitter.

Directeur Nico Schipper: “We bouwen de spanning op. Zodra we het programma bekendmaken, zullen de reserveringen binnenstromen. Dit is het eerste festival en daarom pakken we uit. Het zal een feest van herkenning worden. De mensen die je volop tegenkomt op Groot Nieuws Radio kom je in een informele sfeer ook tegen op het Lentefestival”. Dankzij de samenwerking met vakantiepark De Betteld kunnen bezoekers een ruime kampeerplaats, een luxe chalet of een bescheiden kamer in de Herberg boeken. Reserveren kan via de website.

Nico Schipper
© Henk-Jan Oudenampsen
07-03-2014
Jongeren
grootnieuwsradio.nl/lentefestival

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies