Eigen CityBijbel of StadsBijbel als evangelisatiemiddel

De CityBijbel of StadsBijbel geeft kerken en gemeenten de kans om tegen kostprijs een eigen stadsbijbel te realiseren. Vervolgens kunnen zij deze CityBijbel via een evangelisatieactie gratis uitdelen aan stads- of streekgenoten. Wie het goed aanpakt, zal tot diepgaande gesprekken komen.

De CityBijbel is meer dan een NT-bijbel. Geschreven in hedendaags Nederlands en daardoor ook goed leesbaar voor mensen buiten de kerk. De omslag is geheel naar eigen wens aanpasbaar. Met een mooi stadsgezicht op de cover heeft u een echt cadeautje voor uw stadsgenoten. Ook een aantal interne pagina’s zijn vrij aan te passen, denk bijvoorbeeld aan een leeswijzer, of een adressenlijst van kerken en gemeenten in uw woonplaats.

Totaalpakket evangelisatie

De unieke kracht van de CityBijbel schuilt vooral in de evangelisatie om deze Stadsbijbel heen. Zo is het mogelijk om deurhangers (‘Wat heb ik nou aan mijn deur hangen?’) door uw stad heen aan deuren te hangen, waarmee mensen hun eigen Stadsbijbel kunnen afhalen. Coupons in plaatselijke bladen zijn een andere mogelijkheid, evenals bijvoegen in verhuispakketten voor nieuwe bewoners. Reken maar dat u zo de tongen losmaakt. Persberichten zorgen er vervolgens voor dat u ook de (plaatselijke) krant haalt.

Afhaalpunt Bijbel = goede gesprekken

Christelijke boekwinkels ontpoppen zich vaak tot een ideaal afhaalpunt, maar elke goed bereikbare plek met een lekkere kop koffie is geschikt. Vrijwilligers kunnen daar tot warme gesprekken komen met geïnteresseerde mensen. Anders dan bij huis-aan-huis evangelisatie of traktaten uitdelen in het winkelgebied, weet u zeker dat deze mensen een oprechte interesse in het geloof hebben, daarom zijn goede gesprekken gemakkelijk aan te knopen.

Interesse in de StadsBijbel?

Wanneer u geïnteresseerd bent in de StadsBijbel, neem dan contact op met Bible League voor de mogelijkheden. Vele steden, dorpen en streken gingen u voor en uit die ruime ervaring kunnen wij putten om ook samen met u een evangelisatiecampagne op maat te realiseren.

26-04-2014
Evangelisatie
https://www.bibleleague.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies