Freedom Climb: Spreken voor onderdrukte vrouwen en kinderen

Freedom Climb zet zich in om vanuit haar passie voor onderdrukte vrouwen en kinderen wereldwijd bij te dragen aan het doorbreken van de cirkels van armoede, schaamte, slavernij en wanhoop.

Deze bijbeltekst is het motto: Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten. Spreek, oordeel rechtvaardig, geef de armen en behoeftigen hun recht.- (Spreuken 31:8,9). Freedom Climb is een internationaal project van zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie (OM). Het project begon in januari 2012 met de beklimming van de berg Kilimanjaro in Tanzania, door een groep vrouwen die geraakt waren door het leed van slachtoffers van moderne slavernij, exploitatie, onderdrukking en mensenhandel.

Sindsdien zijn, op verschillende plaatsen ter wereld, groepen mensen in actie gekomen om hun stem te verheffen tegen dit leed en fondsen te werven voor de ruim dertig Freedom Climb projecten die zich richten op preventie, bevrijding, rehabilitatie en ontwikkeling. Bijvoorbeeld door te klimmen, te wandelen of een evenement te organiseren.

Het doel is om bewustwording, vrijheid, genezing en waardigheid tot stand te brengen voor deze kwetsbare doelgroep.

Klim jij mee om aandacht te vragen voor onderdrukte vrouwen en kinderen? Van 12-18 juli worden er 7 bergen in Colorado beklommen. Voor meer info en inschrijving ga naar www.thefreedomclimb.net.

Wacht niet te lang met de aanmelding, het aantal deelnemers is beperkt. Ben je niet in staat te gaan? Geef je dan op als virtuele klimmer en ontdek hoe jij dan meehelpt hoop en vrijheid te bieden aan vrouwen en kinderen wereldwijd.

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
02-05-2014
Samenleving
https://www.thefreedomclimb.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies