Sponsoractie van 10 EH-studenten: 37 uur non-stop fietsen

Met 10 mensen, samen 37 uur non-stop fietsen; dat is het doel. 10 gemotiveerde studenten hebben een ontzettend leerzaam en goed jaar achter de rug. Dit gunnen zij anderen natuurlijk ook! Daarom gaan we geld ophalen door één iemand van onze groep non-stop 37 uur (om beurten) op een hometrainer te laten fietsen.

Dit zijn de namen van de studenten: Danny, Coriëlle, Marleen, Annelies, Rens, Daniël, Myrthe, Willemijn, Bart en Ed. Ondertussen organiseren ze een kinderfeestje in Woudenberg en gaan ze auto’s wassen bij de Intratuin in Nijkerk. Maar de hometrainer blijft bezet, ze blijven fietsen, dag en nacht! Ons streefbedrag is €1250,- en ze hopen dat u hen wilt helpen om dit bedrag mogelijk te maken.

Als groep zijn ze van 7 t/m 9 mei te vinden in Woudenberg, Putten en Nijkerk. Ze bezoeken kerken en scholen om zo de EH promoten. Wilt u helpen om studenten in 2014/2015 ook een mooi en leerzaam jaar te geven? Zich te ontwikkelen in geloof, als persoon en het maken van een goede studiekeuze? Steun deze actie!

De Evangelische Hogeschool is een interkerkelijk stichting met als missie om jongeren toe te rusten vanuit bijbels fundament op het gebied van studie, beroep, kerk en maatschappij. De EH wordt niet gesubsidieerd door de overheid en bestaat dankzij de financiële steun van een Vriendenkring.

Redactie christelijknieuws

07-05-2014
Jongeren
https://www.geef.nl/actie/37-uur-non-stop-fietsen#.U2qRNPl_tBn

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies