Transform: een levensveranderende ervaring

Transform is een trainingsweek voor jongeren door Operatie Mobilisatie, inclusief toerusting in Rome met aansluitend een outreach in een land rondom de Middellandse Zee, dit jaar bijvoorbeeld in Egypte of Portugal.

In dit gebied leven meer dan 450 miljoen mensen in 21 landen. Het christendom is in deze omgeving ontstaan! Toch wonen er vandaag de dag veel mensen die Jezus niet kennen of niet weten wie Hij is. Daar moet verandering in komen en die verandering kan jij brengen!

Elke zomer komen honderden jongeren van over heel de wereld vijf dagen bij elkaar voor training, aanbidding, gebed, bijbelonderwijs en netwerken in Italië. Na de conferentie verspreiden de jongeren zich in teams over de landen in het Middellandse Zeegebied om daar in praktijk te brengen wat de eerste week is geleerd.

Uitgelichte outreaches:

Europa • Transit Challenge • jul-dec 2014

EuropeReis met 12 anderen van 21 juli tot 20 december 2014 door Europa in een Transit busje. Gebruik jouw talenten bij bestaande projecten van OM d.m.v. sport, praktisch werk, & evangelisatie en maak Christus bekend in dit continent.

Egypte • 21 jul t/m 9 aug 2014

Leef, ontdek, proef en voel het zendingswerk in Egypte. Gebruik je talenten en creativiteit in het uitreiken naar moslims, werk met kinderen en stel je dienend op naar de armen en onderdrukten in Noord-Afrika.

Portugal • Surf outreach • 21 jul t/m 9 aug 2014

Dit land heeft een van de beste surfkusten ter wereld met competities van wereldklasse. In samenwerking met de plaatselijke kerk breng jij je tijd door op het strand en leert andere surfers kennen. Door deze nieuwe vriendschappen zul je een getuige kunnen zijn.

Operatie Mobilisatie
© Henk-Jan Oudenampsen
08-05-2014
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl/transform

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies