Steun voor Israël: manifestatie op de Dam in Amsterdam

De organisatie ‘Christenen voor Israël’ organiseert donderdag 17 juli een pro-Israël manifestatie op de Dam in Amsterdam. In verschillende steden in Europa zijn de afgelopen dagen demonstraties gehouden tegen de verdedigingsmaatregelen van Israël. Israël zou volgens deze demonstranten niet het recht hebben haar burgers te verdedigen tegen de terroristische dreiging van Hamas.

Christenen voor Israël wil een krachtig tegengeluid laten horen, en roept christenen daarom op om massaal naar De Dam in Amsterdam te komen en wel op donderdag 17 juli van 19.00 tot 20.00 uur.

De organisatie van de manifestatie is in handen van Christenen voor Israël, CIDI en CiJo. De Dam ligt op 800 meter lopen van NS-station Amsterdam Centraal. De organisatoren roepen iedereen met klem op om juist nu te komen en zo aan Israël te laten zien dat zij niet alleen staan. Het is niet toegestaan om stokken, wapens of spandoeken met eigen teksten mee te nemen. Israëlische vlaggen zijn wel toegestaan, de organisatie zorgt zelf voor spandoeken met teksten.

Christenen voor Israël: ‘We zijn dankbaar voor de vele bemoedigende reacties en giften die we in de afgelopen dagen mochten ontvangen. Als Christenen voor Israël roepen we u op om in gebed achter Israël te blijven staan. Bid voor vrede en voor veiligheid.”

Christenen voor Israel
© Henk-Jan Oudenampsen
15-07-2014
Samenleving
https://www.christenenvoorisrael.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies