Twee tienermeiden organiseren een jongeren Alive Event

Joyce (17) en Christine (16) ontdekten het afgelopen jaar dat er veel jongeren en jeugdgroepen in het land zijn die zich alleen voelen en anderen nodig hebben om elkaar te kunnen versterken in het geloof. Daarom organiseren zij op zaterdag 27 september in Hilversum het ALIVE EVENT met sprekers uit Ierland en Engeland en de jeugdband MORE.

“Christelijke jongeren voelen zich vaak ‘anders’ of alleen staan in het geloof en missen daarin soms de bemoediging van andere gelovige jongeren. We willen ze versterken in hun geloof zodat zij lef hebben om hun geloof in Jezus uit te leven. Op die dag willen we elkaar ontmoeten en leren kennen door gezellige en inspirerende activiteiten en diensten.’ Aldus Christine en Joyce.

Gastsprekers Dave & Abs Niblock zijn de youthpastors van Lifechurch in Bradford Engeland. Zij hebben een bloeiende gemeente met een spetterende Rock Nations conferentie waar elk jaar in augustus 2000 jongeren bij elkaar komen. Jamie Corcoran (27) uit Ierland is de lead pastor van de Lighthouse Church in Ierland. Hij is de leider van de landelijke jeugdbeweging van de Assemblies of God (Evangelie en pinksterkerken) in Ierland. De Worship wordt geleid door de jeugdband MORE. Met getalenteerde muzikanten / zangers in de leeftijd van 15 tot 19 jaar leiden zij jongeren in aanbidding voor hun redder Jezus.

Over kerkmuren heen..

Joyce (17) en Christine (16) ontdekten het afgelopen jaar dat er veel jongeren en jeugdgroepen in het land zijn die zich alleen voelen en anderen nodig hebben om elkaar te kunnen versterken in het geloof. Zij hebben grote plannen om een netwerk van jeugdgroepen bij elkaar te roepen en van elkaar te leren en elkaar te bemoedigen. Zelf zijn zij enorm gesterkt door het leiderschap van hun eigen kerk en in de Rock Nations conferentie in Engeland.

Het event zal zowel Engels als Nederlands zijn omdat het wordt georganiseerd vanuit de internationale kerk Thousand Hills dat centraal ligt in Hilversum. Het programma zal uiteenlopende activiteiten bevatten zodat de jongeren op verschillende manieren kunnen connecten. ‘s Morgens een dienst met sprekers en worship, ‘s middags een meerkeuze programma met sport, spel en seminars. ’s Avonds een spetterende afsluiting met een afterparty met DJ! We richten ons op jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar, maar willen hierbij niets begrenzen.

Tegelijkertijd bouwen aan een regionaal jeugdnetwerk in de regio Hilversum / t Gooi / Eemland en alle andere geïnteresseerde jeugdgroepen. Na het event zal het netwerk blijven bestaan en contacten onderhouden. Het kost maar 5 euro en daarvoor heb je een supergave dag. We nodigen alle jongeren, jeugdgroepen en jeugdleiders uit om je aan te melden via www.alive-event.nl. Er zal ook een speciale bijeenkomst worden georganiseerd voor jeugdleiders.

Het thema is Ready Set Go.

Het evenement is door jongeren voor jongeren, leeftijdsindicatie 15-25.


Adres: Thousand Hills International Church, Neuweg 148 Hilversum.

Meer informatie op www.alive-event.nl



redactie christelijknieuws
Alive Event
21-08-2014
Jongeren
https://www.alive-event.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies