Een Jood en een Arabier over hun leven met de Messias in Israël

Kan er iets goeds komen uit Nazareth? Op deze vraag geven de Arabische voorganger Bishara en de Messiaans Joodse voorbidster Liat antwoord tijdens een bijeenkomst op donderdag 19 maart van 14.00 tot 16.30 uur te Urk. Samen gaan ze in gesprek over de Messias, Jezus Christus.

Bishara is voorganger van een kleine baptistengemeente in Nazareth van waaruit ze actief bezig zijn met evangelisatie. Liat is voorbidster van een kleine Messiaanse gemeente, niet ver van Nazareth, in de vlakte van Jizreël. Tijdens de bijeenkomst vertellen ze hoe het is om als Jood en Arabier in Israël te getuigen van de Messias.

Naast het luisteren naar hun inspirerende verhalen is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en na te denken over welke rol christenen kunnen spelen in het bemoedigen van Israëlische broeders en zusters. Daarnaast is er ruimte voor ontmoeting met de sprekers. De bijeenkomst is een initiatief van Operatie Mobilisatie en vindt plaats in De Morgenster, Rotholm 20 te Urk. De voertaal tijdens de middag is Engels.

De Morgenster, Urk

Datum: Donderdag 19 maart

Tijd: 14:00-16:30 uur (inloop vanaf 13:30)

Plaats: De Morgenster, Rotholm 20, 8321DK Urk

Operatie Mobilisatie
© Henk-Jan Oudenampsen
10-03-2015
Buitenland
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies