Youth for Christ Pioniersparty met Het Vreemdelingencollectief

AANKONDIGING – Van 29 t/m 30 mei organiseert Youth for Christ voor de derde keer de LifeSpots Pioniersparty. Het thema van dit verdiepende event voor vrijwillige jongerenwerkers is ‘Into the Wild!’. Ruud Bouman, teammanager Kerk/LifeSpots: “We willen vrijwilligers die voor jongeren aan de slag gaan met elkaar in contact brengen, bemoedigen en opnieuw uitdagen voor het werk dat zij doen voor jongeren in hun buurt.”

De LifeSpots Pioniersparty is een jaarlijks terugkerend event voor iedereen die op vrijwillige basis jongerenwerk doet in zijn of haar buurt. Ruud: “Om dit belangrijke werk mogelijk te maken, trainen en ondersteunen we vrijwilligers. Tijdens de Pioniersparty is er ruimte voor ontmoeting en verdieping. We willen deelnemers uitdagen om hun grenzen te verleggen. Dit thema komt daarom ook terug in het programma. We bieden een comfortzone voor de bemoediging en een dangerzone met uitdagende opdrachten.”

Programma

Bij de keuzeworkshops gaan de deelnemers zelf aan de slag met relevante thema’s. LifeSpots ambassadeur en spreker Ine Voorham neemt de deelnemers mee in haar ideeën over survivallen in het jongerenwerk. Tijdens de maaltijd en het kampvuur is er ruimte voor ontmoeting en het delen van verhalen. Zilveren Duif-winnaar ‘Het Vreemdelingencollectief’ zorgt voor de muzikale omlijsting van de Pioniersparty.

Aanmelden

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar lifespots@yfc.nl.

Datum: Van 29 mei 17:00 uur t/m 30 mei 11:00 uur

Plaats: Het Koetshuis (hoofdkantoor Youth for Christ), Hoofdstraat 260, Driebergen

Kosten: €20, inclusief warme maaltijd, overnachting en ontbijt

LifeSpots

LifeSpots zijn lokale initiatieven voor jongeren, gestart door vrijwilligers die vanuit Gods liefde jongeren willen helpen groeien. Momenteel ondersteunt Youth for Christ zeventig verschillende LifeSpots, elk met hun eigen opzet en karakter.

Youth for Christ – Laura Hofenk
© Henk-Jan Oudenampsen
19-03-2015
Jongeren
https://www.youthforchrist.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies