Bert Flier neemt stokje over van schaatser René Ruitenberg

Met ingang van 18 maart is Bert Flier de nieuwe directeur van Geloofshelden. De Nederlands kampioen triathlon neemt het stokje over van schaatser René Ruitenberg. Zo staat er opnieuw een ex-topsporter aan het roer van de organisatie. Het bestuur van Geloofshelden is versterkt met Ardon de Waard (ex-voetballer), Henri Ruitenberg jr. (ex-marathonschaatser) en Paul Tulp als nieuwe voorzitter.

Geloofshelden brengt inmiddels een kwart eeuw sport en geloof samen middels spreekbeurten van topsporters, clinics, sportkampen en sportpastoraat. We stellen de mannen van Geloofshelden aan u voor:

Bert Flier

Ik ben getrouwd met Tabitha en vader van Abel. Mijn sport is triathlon, met een voorliefde voor de lange afstand. Sinds vier jaar ben ik als spreker verbonden aan Geloofshelden en ben ik steeds dichter naar de kern van de organisatie gegroeid. Mijn verlangen is om als directeur leiding te mogen geven zoals Jezus dat deed: dienend en geleid door de Heilige Geest om zo binnen de wereld van de sport het licht van Hem te laten schijnen.

Paul Tulp

Getrouwd met een lieve vrouw en vader van een zoon en dochter, ben ik een dankbaar en gelukkig mens. Op diverse wijzen heb ik me in mijn leven geroepen mogen weten iets te mogen betekenen in het koninkrijk van Gods liefde. Doordat mijn kinderen naar sportkampen zijn geweest ben ik in contact gekomen met Geloofshelden. Op bijzondere wijze heeft God laten zien dat ik iets zou mogen gaan betekenen voor de organisatie. In geloof, dankbaarheid, afhankelijkheid en een vast vertrouwen op Hem zal ik me als voorzitter in gaan zetten om Gods plan met Geloofshelden te verwezelijken. Met verlangen zie ik er naar uit u te ontmoeten op één van de activiteiten.

Ardon de Waard

Ik ben getrouwd met Miranda en wij zijn trotse ouders van een dochter Naomi en een zoon Aron-Levi. Het is een geweldige zegen om al zoveel jaar, eigenlijk vanaf de oprichting in 1986, betrokken te zijn bij Geloofshelden. Het is mijn verlangen om de organisatie te dienen en Zijn koninkrijk zichtbaar te maken in de sportwereld.

Henri Ruitenberg jr.

Momenteel ben ik zo’n 12 jaar betrokken bij de stichting Geloofshelden. Ik ben gelukkig getrouwd en vader van twee zonen. Vanuit mijn schaatsverleden ben ik in contact gekomen met Ronald Lepez, de oprichter van Sportwitnesses (de voorloper van Geloofshelden). In al die jaren heb ik gezien hoe we door de leiding van God mensen in de sportwereld mogen bereiken met het evangelie. Ik heb mij de afgelopen jaren in mogen zetten voor Geloofshelden door het geven van getuigenissen voor verschillende groepen. Nadat ik een periode bewust niet actief ben geweest voor de organisatie, kwam ik door gebed op een bijzondere wijze weer in contact met Geloofshelden. Met dankbaarheid zal ik me als bestuurslid in gaan zetten om de plannen van onze Vader samen met bestuur en medewerkers te realiseren.

Tijmen Stuut
Geloofshelden
24-03-2015
Evangelisatie
https://www.geloofshelden.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies