Challenge 2184: een sponsorkind in één keer 7 jaar steunen

Een kind in de derde wereld sponsoren kan bij hulporganisatie Red Een Kind voor € 26 per maand. Het hulpprogramma duurt dan in totaal 7 jaar. Nu heeft de hulporganisatie een nieuw project waarbij je een kind in een keer 7 jaar kunt ondersteunen. 7 jaar x 12 maanden x € 26 = € 2184,-. Een mooi uitdaging om als bedrijf, collega’s, kerk of vriendenclub aan mee te doen, of misschien ga je zelf die uitdaging aan? Doe mee met Challenge 2184!

Ga jij graag een uitdaging aan én heb je hart voor kinderen in armoede? Dan is Challenge 2184 wat voor jou! Verander het leven van een kind in armoede voorgoed. Stel jezelf het doel € 2.184,- op te halen. Zet je talent in: sportief, creatief, muzikaal… of gebruik een van de andere mogelijkheden.

Wist jij dat een kind binnen zeven jaar uit armoede kan groeien? Red een Kind zet daarvoor speciale dorpsprogramma’s op. In Gwassi in zuidwest-Kenia bijvoorbeeld. Iedereen doet mee: mannen, vrouwen, kinderen en jongeren. Stap voor stap leren zij hun leefomstandigheden te verbeteren…totdat ze zelfstandig verder kunnen bouwen aan een kansrijke toekomst. Een prachtig proces, waar jij met je Challenge een directe bijdrage aan levert!

€ 2184,- is het bedrag om één kind in Gwassi te sponsoren… voor de duur van het hele programma (5-7 jaar). Zodra jij de Challenge hebt afgerond, word je verbonden aan een sponsorkind in Gwassi, die je op de hoogte houdt van de ontwikkelingen in het dorp. Jaarlijks krijg je nieuwsupdates, brieven en een foto. Net zolang totdat het programma wordt afgerond.

Stel een einddatum aan je Challenge die realistisch én uitdagend is. Een termijn van zes maanden bijvoorbeeld. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van hoe je het geld bij elkaar wilt brengen. Het belangrijkste: de einddatum moet jou motiveren, niet ontmoedigen.

Ga jij de uitdaging aan? ga dan naar de website van Red Een Kind via onderstaande link!

Redactie christelijknieuws.nl
Red Een kind
12-09-2015
Hulpverlening
https://www.redeenkind.nl/challenge

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies