Twee dagen inspiratie en netwerken voor christelijke ondernemers

De keynote-sprekers van de Christelijke Ondernemersdagen 2015 zijn bekend. Josine Westerbeek (Christelijk Sociaal Congres), Oeds Blok (ondernemer en dominee) en David Uijl (Centrum voor Bedrijfsopvolging) zullen spreken over verbinden, kwetsbaarheid en heilig overtuigen. De keynotesprekers leveren een korte, indringende bijdrage vanaf het grote podium. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting, vragen stellen en discussie.

Josine Westerbeek is voorzitter van het Christelijk Sociaal Congres en spreekt woensdagmiddag 25 november over De Kracht van Verbondenheid. Josine Westerbeek is onder andere directeur geweest van Wilde Ganzen en vicevoorzitter van het CNV.

Donderdagochtend 26 november spreekt Oeds Blok over De Kracht van Kwetsbaarheid. Oeds Blok is ondernemer en dominee tegelijk, doet aan creatieve gemeentestichting in de Amersfoortse stadswijk Soesterkwartier en coacht leiders in wie ze kunnen en mogen zijn als leider en mens.

David Uijl gaat op donderdagmiddag 26 november in op het thema Heilig Overtuigen. Waar ben je ‘heilig van overtuigd’ en hoe zit dat als je jouw producten en diensten wilt verkopen aan klanten? David is directeur geweest bij de Kamer van Koophandel en is nu al weer een aantal jaren directeur/partner van het Centrum voor Bedrijfsopvolging.

Naast de keynote-sprekers bestaat het inhoudelijke programma van de Ondernemersdagen uit workshops en rondetafelgesprekken. Tijdens de twee dagen is er ook een doorlopende beurs met stands, social media café, gezondheidschecks en netwerkborrels. Christelijke ondernemers en ondernemende christenen zijn van harte uitgenodigd.

De Ondernemersdagen vinden plaats op woensdag 25 en donderdag 26 november 2015 in Hotel Congrescentrum Belmont, Lunteren (gemeente Ede). Het zijn twee dagen ontmoeten, netwerken, inspiratie en passie voor en door christelijke ondernemers, organisaties, bedrijven, goede doelen, business-netwerken en stichtingen. Op de Ondernemersdagen vind je beursstands, workshops, keynote sprekers. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.co-dagen.nl. Parkeren is gratis.

De Christelijke Ondernemersdagen is een activiteit van het Christelijk Ondernemers Netwerk (CON). CON is een organisatie voor christelijke ondernemers en ondernemende christenen met allerlei activiteiten, bijeenkomsten, een eigen magazine en trainingsprogramma’s.

Toegangskaarten voor de Ondernemersdagen zijn verkrijgbaar via de site: https://co-dagen.nl/tickets

Gerben Bloemendal
© Henk-Jan Oudenampsen
15-10-2015
Samenleving
https://www.co-dagen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies