Inschrijvingen van start voor Soul Survivor Festival

Jongerenorganisatie Soul Survivor organiseert dit jaar haar 18e mei-festival op Strand Nulde. Duizenden jongeren gingen je al voor en zochten het festivalterrein in Putten op om met elkaar te genieten van worship, teaching en ministry: de kracht van Soul Survivor. De inschrijvingen zijn nu open!

Een tipje van de sluier? Dit jaar staat Jezus ontmoeten natuurlijk weer centraal, zijn de Soul Survivor bands aanwezig en worden er toffe sprekers verwacht, zoals – natuurlijk – Mike Pilavachi. Naast de celebrations en het uitgebreide seminarprogramma is er ook dit jaar weer een supergaaf avondprogramma, sport en spel, goede koffie met heerlijke taart, veel muziek en gezelligheid!

De missie van de organisatie: samen Jezus ontmoeten. “Wij geloven in een levende God die er naar verlangt om een persoonlijke relatie met ons aan te gaan,” aldus Lambert Dekkers, voorzitter van de organisatie. “Tijdens het festival nemen we dan ook alle tijd om meer te leren over Jezus. Daar kun je niet jong genoeg mee beginnen!” Niet alleen tijdens de ochtend- en avonddiensten is hier tijd voor, ook ’s middags kun je in kleinere groepen tijdens de seminars doorpraten over onderwerpen als zelfbeeld, roeping, de kracht van gebed en nog veel meer.

Natuurlijk zal ontspanning niet ontbreken! Volgens de organisatie is investeren in vriendschappen ontzettend belangrijk. Op het festival trek je vijf dagen veel met elkaar op en ontmoet je nieuwe mensen. Door de sport en spel activiteiten, leuke bands, DJ’s en de gezellige cafés kun je daar ook ruim de tijd voor nemen, zo zegt de organisatie zelf. Niet alleen vriendengroepen trekken naar het festival, ook jeugdgroepen en jeugdleiders reizen af naar Putten. “De ideale gelegenheid om ons op onze jongeren te richten, zelf een geweldige week te beleven en geen kamp meer te hoeven organiseren!” aldus een jeugdleider.

Aanmelden voor het festival is nu mogelijk. Op vrijdagavond 29 april start het festival met een gratis startavond. Het festival duurt tot en met dinsdag 3 mei. Het is mogelijk om alleen het weekend of losse dagen te komen. Kijk voor meer informatie op soulsurvivor.nl.

Emmie Overbeek
© Henk-Jan Oudenampsen
19-01-2016
Jongeren
https://www.soulsurvivor.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies