Mirjam Marijs in Oekraïne komt op voor kinderen met een beperking

In Podcast ‘De Wereld Rond’ deze keer een interview met ontwikkelingswerker en zendelinge Mirjam Marijs. Mirjam is via Stichting Kimon werkzaam in een kindertehuis in Oekraïne. Je hoort van Mirjam hoe haar werk in Oekraïne bijdraagt aan het welzijn van kinderen met een beperking, hoe de oorlogssituatie is in het gebied waar Mirjam woont en werkt en hoe haar kerk in Oekraïne op de bres staat voor het land in deze tijd van oorlog.

Beluister hier het interview via Spotify

De situatie in kindertehuizen in Oekraïne is heel anders dan in Nederland, kinderen daar hebben vaak niet de zorg die we in Nederland vaak voor lief nemen. Bijzonder dat mensen als Mirjam zich inzetten voor deze kinderen en ze laten weten en merken dat ze door God gewild en geliefd zijn.

Soms komen jonge kinderen uit het kindertehuis te overlijden. Hoe gaat Mirjam daarmee om en welke rol speelt haar geloof in God in haar werk?

Luister naar een bevlogen jonge vrouw met passie en roeping voor behoeftige kinderen in Oekraïne!

Handige links:
Website Mirjam Marijs: www.mirjaminoekraine.nl
Website Stichting Kimon: www.kimon.nl
Op Instagram vind je Mirjam als: #mirjam.in.oekraine

Datum: 16 maart 2023
Auteur: Gerard Adriaanse
Foto: Mirjam Marijs
Website: www.mirjaminoekraine.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies