Jan Pool over de ‘cancelcultuur’ die ook onder christenen toeneemt

We horen steeds vaker de term cancelcultuur in de media. Ook onder christenen zien we de invloed van deze cancelcultuur steeds meer toenemen. Als je een afwijkende mening hebt loop je het risico dat je gelijk als fout gezien wordt. Afgewezen, veroordeeld, gemeden, geboycot, gecanceld.

“Is dat de manier waarop christenen met elkaar zouden moeten omgaan?,” vraagt Jan zich af in deze videoboodschap. “De Bijbel leert ons dat er een fundamenteel verschil is tussen christenen en niet-christenen. Met name in de Bergrede geeft Jezus aan hoe Hij wil dat de onderdanen van zijn Koninkrijk leven. En hoe ziet dat leven eruit? In één woord: anders!”

Maar als iemand echt fout zit, een verkeerde leer brengt, gezondigd heeft, wat doe je dan?

Jan Pool

Kenmerkend voor Jan Pool is dat hij mensen wil raken en uitdagen om Gods hart te zoeken en achter Jezus aan te gaan. Dat doet hij als spreker, mentor en schrijver. Jan valt op door zijn eerlijkheid en hoe hij zich kwetsbaar durft op te stellen. Thema’s die hem na aan het hart liggen zijn: wandelen met God, het volgen van Jezus, vaderschap, gemeentebouw en leiderschap.

Spreker en schrijver Jan Pool raakt nooit uitgepraat over de buitensporige genade die God voor ons heeft. In zijn nieuwste boek laat hij je opnieuw beseffen hoe groot die genade is: eindeloos, grens doorbrekend, indrukwekkend, overweldigend, onuitsprekelijk, ondoorgrondelijk, onmetelijk, onvoorwaardelijk, onnavolgbaar, onvoorstelbaar, onuitputtelijk en vooral buitensporig!

Meer informatie: www.hrtkink.nl
Foto: Videostill Youtube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies