Een openhartig gesprek met Kees Ritmeester en zijn zoon Jakko

De maatschappij zegt dat kinderen met het Syndroom van Down een beperking hebben, maar God liet Kees Ritmeester zien dat hij een beperking had. In een openhartig gesprek met Jan van den Bosch vertelt de zakenman dat hij door schade en schande leerde om vader te zijn en veel levenslessen dankt hij aan zijn zoon Jakko.

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Over Kees Ritmeester

Geboren in Zeeland, opgegroeid in de Kaasstad Gouda en via Veenendaal en Dronten in 2003 in de mooie Achterhoek neergestreken. Getrouwd met knappe Korine, een kundig verpleegkundige. Samen hebben we een kwartet: vier kinderen die inmiddels (inter-)nationaal zijn uitgezworven. Veel heb ik door de jaren heen geleerd van onze oudste zoon Jakko, hij heeft het down syndroom.

Via de Koninklijke Marechaussee, de AMRO bank ben ik de makelaardij ingerold. Veel gezien, geleerd en gemakeld. Als Register makelaar-taxateur, als vestigingsleider en als formulemanager. In het westen, midden en oosten van ons Kikkerlandje. Voordat ik in 2015 begon met ‘Iets Anders’-makelaars hielp ik MKB ondernemers bij het professionaliseren en commercieel maken van hun organisatie. Nu zit ik weer in mij oude passie: Keileuk is het om met mensen en woningen aan de slag te gaan. Ook geniet ik van de kennis, kunde en klantgerichtheid van de collega’s. Met elkaar vormen we een vrolijk, mensgedreven en kwalitatief team. We houden van spontaniteit en verrassingen. Niet als kunstje maar om mensen praktisch verder te helpen. We richten ons op kansen en vieren samen met onze klanten regelmatig de gezamenlijke successen.

Meer informatie: www.hourofpower
Foto: Videostill Youtube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies