Rene Auping: Ik was een soort randkerkelijke in de kerk

Rene was meer kerkganger dan christen, een soort randkerkelijke in de kerk zonder Christus te kennen. Zijn vrouw Marinela kreeg een folder in handen voor een bijbelstudie en samen gingen ze die volgen. Rene begon de Bijbel te lezen en ontdekte het persoonlijk plan van God met zijn leven. Bekijk hier het prachtige interview met Rene & Marinela Auping.

Rene dacht dat hij een goed mens was, totdat hij in de Bijbel las dat er helemaal geen goede mensen zijn. Dat is confronterend en je mag zoiets bijna niet meer zeggen in onze tijd. Toch veranderde dit zijn leven en ging hij totaal anders naar de dingen kijken. Rene besefte dat God hem genadig is en dat hij op basis van die genade mag leven, en actief mag zijn voor anderen.

Leidinggevende KLM

In zijn werk als leidinggevende bij de KLM probeert hij dagelijks iets van Gods liefde uit te dragen. Er is binnen zijn vakgebied veel verleiding en gebrokenheid, Rene probeert iets van het licht van God uit te dragen tijdens zijn werk.

Marinela Auping over haar echtgenoot: ‘Toen Rene begon met die bijbelstudie las hij zijn Bijbel helemaal stuk… hij dacht dat hij echt een goed mens was, maar God heeft hem compleet veranderd. De manier van zijn doen en laten, hoe hij nu met mij en met omstandigheden omgaat zijn het duidelijke bewijs van het werk van God in zijn leven.’

Over Geloofstoerusting

“Nederland heeft jongeren nodig die standvastig zijn in hun geloof. Wij kunnen dat niet creëren, maar mogen wel vertrouwen op Gods beloftfte dat Hij volmaakt wat Hij begonnen is!” Maarten Baan

“Het is mijn verlangen dat vele jongeren en ouderen door het materiaal van Geloofstoerusting de levende God (dieper) leren kennen en verzoend zullen zijn met God dankzij het bloed van Christus! Soli Deo Gloria.” Marcel Vroegop

Auteur: Geloofstoerusting
Foto: Videostill – Geloofstoerusting
Meer informatie: www.geloofstoerusting.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies