Hugo van Campen: God gaf ons hoop

Hugo: Wij hebben met ernstige ziekte te maken binnen in ons gezin. Onze dochter kreeg in 2017 een hersentumor. Maar God gaf ons hoop. Wij hebben van dichtbij meegemaakt wat dit met je doet als gezin. Deze tekst uit Romeinen 8 heeft ons enorm geholpen: ‘En wij weten dat voor hen die God liefhebben, alle dingen meewerken ten goede.’

Bekijk hier het getuigenis van Hugo dat hij gaf in 2017 toen zijn dochter net ziek was. Hugo vertelt over zijn worstelingen en zorgen, maar ook over zijn vaste vertrouwen in de Heere die hem en zijn vrouw steeds weer hoop en vertrouwen gaf.

Hugo: ‘Wij zijn nu 5 jaar verder en het gaat met onze dochter best goed.’

Jij daar – Getuigenis
Videostill – Jij daar
Meer informatie: www.jijdaar.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies