Hillianne: Hetzelfde geloof maar dan totaal anders

Hillianne groeide op in een traditionele gemeente, maar het geloof raakte haar hart niet. Ze vond het fijn om in de kerk te zijn, om mee te doen, totdat ze op een punt in haar leven kwam te staan waarin ze zich begon af te vragen is het nu waar of is het niet waar, wat ik al die tijd geleerd en geloofd heb? Het eerste gebed wat ze oprecht bad, niet geleerd uit een boekje, was voor een nieuwe baan.

Kijk en luister naar het volledige verhaal van Hillianne en ontdek hoe ze meer terug kreeg dan ze ooit gehad had door haar leven aan Jezus te geven.

Ze kwam terecht op de Ark een evangelisatie schip dat door Nederland voer. Ze ervoer het echt als de perfecte plek. Een baan, waarin ze als christen kon werken. Tijdens de tocht door Nederland kwamen ze in Zaandam, waar ze wederom net als in alle andere plaatsen veel vrijwilligers op de Ark kregen om te helpen. Maar deze keer was het anders. Tijdens een gesprek met de pastor, kon ze maar één ding bedenken; “Wat heb jij toch wat ik niet heb?, We hebben hetzelfde geloof en toch is het anders.”

Ongrijpbaar

De dagen erna blijf het naar malen in het hoofd van Hillianne, ze kon er niet los van komen. Het leek ongrijpbaar voor haar, maar Hillianne herinnerde zich het getuigenis van de vele vrijwilligers, die allemaal aangeven dat er een punt was in hun leven waar ze die ene specifieke vraag stelde: “Here Jezus, kom in mijn leven.” Was dat de crux?

Alles kwijt?

Ze had altijd haar eigen leven ingevuld, ze kon prima haar eigen leven leiden met God, ze was toch christen, ze deed de dingen die in de bijbel stonden. Moest ze dan toch nog die vraag stellen, zou dat het geloof anders maken? Ze vond het niet nodig, maar toch deed ze het, ze ging op haar knieën en vroeg; “Here Jezus, kom in mijn leven?” Na die vraag was ze bang dat alles wat ze had, dat ze het zou kwijt raken, omdat ze ging leven voor Jezus.

Meer weten?

Ben je aangeraakt? Heb je de kracht van God ervaren door dit getuigenis heen? Wil je meer weten over Jezus? Kijk dan op jerehsalem.nl of stuur ons een bericht info@jerehsalem.nl. We vertellen je graag meer over Jezus en hoe jij een relatie met Hem kunt krijgen en hoe Zijn liefde ook jouw leven kan veranderen.

Auteur: Jerehsalem
Videostill – Jerehsalem
Meer informatie: www.jerehsalem.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies