I AM houdt expositie

De christelijke kunstopleiding I AM houdt op 7 oktober haar jaarlijkse expositie in Nieuwegein. Voor de derde keer tonen christelijke kunstenaars vanuit heel Nederland hun werk. Het aanbod van verschillende kunstvormen is hierdoor divers. Deze expositie is gratis te bezoeken en vindt plaats op de Nedereindseweg 4 in Nieuwegein. De kunstopleiding start daarnaast op 28 september met een online cursus.

Op donderdagavond 28 september start I AM met de online cursus Artist with a Mission.
Geïnteresseerden krijgen les van vakdocenten die vanuit hun ervaring en expertise kennis delen en ruimte maken om persoonlijke vragen te beantwoorden. Er worden vijf lessen gegeven op de donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur.

Deze zogeheten masterclasses zijn als serie te volgen of als losse les(sen) te boeken. Het is ook mogelijk een opname van het onderwijs achteraf te bekijken. De eerste les is een gratis les. De kosten van de andere lessen zijn € 49,00 per avond.

Meer over AM

I AM is een christelijke school voor de kunsten, gericht op jongvolwassenen van 17 tot 30 jaar. Vakdocenten geven Bijbelonderwijs en  les in beeldende kunst, theater en dans. De missie van I AM is een beweging in gang te zetten waarin christenen excellente kunst maken die impact heeft in de samenleving.

Beeldende kunst

Lessen in: schilderen, tekenen, beeldend 3D, intuïtief schilderen, schilder- en teken technieken. Er zijn gastlessen in fotografie, puppetry, kalligrafie, Bible arts journaling, vlaggen maken en decors bouwen

Theater

Onderwijs in: toneel, fysiek theater (non-verbaal) en het schrijven van dramastukken. Hierbij worden allerlei technieken behandeld waaronder stemgebruik, typetjes creëren, tekstschrijven en storytelling. Er zijn gastlessen in mime, kindertheater en puppetry.

Dans

Moderne dans, klassieke dans en urban-contemporary. Binnen modern worden er verschillende stijlen aangeboden, zoals Limon, Cunningham en floorwork. Er zijn gastlessen in hiphop, mime, jazz, storytelling en videografie.

Opgave en meer info: www.iam-creativeschool.eu
Auteur: Rosanne de Boer
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies