Way Maker – Live muziek en zang in Jeruzalem in drie talen

Bekijk hier de prachtige video waarin het bekende lied ‘Way Maker’ live in Jerusalem wordt gezongen in drie talen: Hebreeuws, Arabisch en Engels. Een uitvoering van ONE FOR ISRAEL. Deze organisatie bestaat uit Joden en Arabieren, die samen Messias Jezus dienen, het Evangelie delen met Israël en de wereld, leiders trainen, en gemeenschappen zegenen in de naam van Yeshua.

ONE FOR ISRAEL, opgericht in 1990, begon als een bijbelschool en is sindsdien uitgegroeid tot een veelzijdige bediening met het doel om Israëli’s te bereiken met het Goede Nieuws van Jesjoea, de Messias.

Het verhaal van ONE FOR ISRAEL is onderdeel van iets veel groters – het wonderbaarlijke herstel van het Joodse volk en de wonderbaarlijke eenheid tussen Joodse en Arabische gelovigen in Jezus.

We zien niet alleen het fysieke herstel van Israël na een ballingschap van 2000 jaar, maar er vindt ook een geestelijke revolutie plaats voor onze ogen. Joodse mensen keren terug naar hun God en aanvaarden de Messias in grotere aantallen. Niet alleen dat, maar veel Arabische mensen komen tot de Heer en veel Arabische gelovigen vinden een diepe eenheid met hun Joodse broeders en zusters.

ONE FOR ISRAEL bestaat uit Joden en Arabieren, die samen Messias Jezus dienen, het Evangelie delen met Israël en de wereld, discipelen maken, leiders trainen, en onze gemeenschappen zegenen in de naam van Yeshua.

Meer informatie is te vinden via de link naar de website hieronder.

ONE FOR ISRAEL Ministry
Videostill – One for Israel
Meer informatie: www.oneforisrael.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies