Bijzonder gesprek met Yossi Dagan, de bestuurder van Samaria

In het nieuws worden ze vaak “extreme, radicale nationalisten” of “gewelddadige kolonisten” genoemd: de Joodse bewoners van de zogenaamde “bezette Westelijke Jordaanoever”. Zelf noemen ze zich de bewoners van Judea en Samaria. Klopt het radicale beeld dat in de media wordt geschetst? Wij vinden het belangrijk om ook juist hen aan het woord te laten.

Yossi Dagan is de hoogste bestuurder van de regio Samaria. Hoe kijkt hij naar de berichtgeving in Europa? Wat vindt hij van de uitspraak van het Internationaal Gerechtshof? En hoe werkt hij aan vreedzame coëxistentie tussen Joden en Arabieren?

Christenen voor Israël 

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland en wereldwijd bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld. Haar boodschap naar de kerken is dat de gemeente van Jezus Christus niet in de plaats van Israël is gekomen, maar dat er nog verschillende belangrijke beloften voor Israël in de nabije toekomst zullen worden vervuld.

Steun

Wilt u deze en onze andere educatieve activiteiten mede mogelijk maken? En zo de boodschap van Gods trouw aan Israël verder verspreiden onder christenen in Nederland?
Doneer dan online: Maak een gift over

Online winkelen in Israël?
Ga dan naar de webshop en bekijk het complete assortiment.

Auteur: Christenen voor Israël
Web: www.cvi.nl
Beeld: Videostill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies