Anne in Azië over zorg voor zendelingen

In deze aflevering vertelt Anne (niet haar echte naam) hoe het is om als zendeling de omschakeling te maken naar een heel andere cultuur. Ook legt ze uit wat het begrip MemberCare inhoudt en waarom het zo belangrijk is dat een beginnende zendeling de tijd neemt om te wennen aan het leven in een ander land.

Anne:

Anne zegt: ‘Mijn mission statement wat ik gehaald heb uit Jesaja 61:1-3 heb ik in mijn eigen woorden als volgt samengevat: ‘Ga en breng goed nieuws, bevrijding en vreugde gedreven door Gods liefde’ en dat kan ik door middel van MemberCare geven, niet zozeer misschien aan degenen die nog niet geloven, maar juist aan degenen die als zendeling op het veld zijn. Zij hebben ook steeds weer dat Goede Nieuws nodig’.

Luister naar een inzichtelijk interview over de zorg die beschikbaar is voor zendelingen via MemberCare…

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Beeld: © ChristelijkNieuws
Handige link bij deze aflevering: MemberCare Nederland

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies